Els guanyadors del concurs de l'exposició "Quan parles fas màgia" també fan màgia, Mollet del Vallès

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Concurs "Quan parles fas màgia"

Els guanyadors són alumnes de l’Institut Vicenç Plantada. Ens explica Ariadna Capella, professora de català, que va animar els alumnes a participar en el concurs i… 

Guanyadors

Lucía Garfia i Marina Romero (la Lucía ens ha explicat que van fer el concurs plegades i que es repartiran el premi)

Ares Rus

Lucas López

Tot i que hi havia tres lots de premis, hem deixat que la màgia de la vareta de cadascú fes la tria. El lliurament s’ha fet a la Biblioteca Can Mulà.

Exposició, concurs i... premis màgics!

Els visitants de l'exposició "Quan parles fas màgia", que va estar a la Biblioteca Can Mulà de l'1 al 25 d'octubre, van poder participar en el concurs de preguntes relacionat amb el contingut dels plafons i amb la màgia de la conversa. 

Entre les persones que van encertar deu o més preguntes, es va fer un sorteig per assignar els tres lots de premis màgics, gentilesa dels establiments adherits a la campanya "I tu, jugues en català?": Abacus Mollet, Escuin Esports i Joguines, Llibreria Illa, LU2, Hipermercat Esclat Mollet i de l'Ajuntament de Mollet.

Tots estaven relacionats amb la màgia, com el nom de l'exposició "Quan parles fas màgia".

L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL). A partir de la metàfora de la màgia es vol focalitzar l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Agraïm a la Biblioteca Can Mulà el seu suport, a l’Ariadna i a l’Institut Vicenç Plantada la seva implicació, i als establiments Abacus Mollet, Escuin Esports i Joguines, Llibreria Illa, LU2, Hipermercat Esclat Mollet i a l'Ajuntament de Mollet-Museu Abelló la seva col·laboració en els premis.

Us animem a fer créixer el català a través de la màgia de la conversa.

Recull de fotos

Vols compartir aquesta notícia?