El Gran Comediant al Teatre Joventut amb el Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística de l’Hospitalet

CNL de l'Hospitalet

Voluntariat per la llengua

Dissabte, dia 20 de novembre vam anar a veure l'obra de teatre El Gran Comediant al Teatre Joventut.

Dissabte, dia 20 de novembre vam anar a veure l'obra de teatre El Gran Comediant al Teatre Joventut. Comèdia escrita per Joel Joan i Hèctor Claramunt, dirigida per Joel Joan i interpretada per Joel Joan, Xavi Mira, Sandra Monclús, Àfrica Alonso i Eduard Muntada.

El Llorenç i l'Ernest són dos amics que fan actors, però que han tingut una sort desigual en el món del teatre. Mentre el Llorenç ha tingut una carrera exitosa, l'Ernest no ho ha aconseguit. Després d'un discurs motivador per part del Llorenç, l'Ernest fa un gir a la seva vida i les coses comencen a anar-li bé. A partir d'aquí, tot es transforma i acaba sent una qüestió de vida o mort.

Una obra on la gelosia incontrolable, un ego desbordat, l'amistat i la rivalitat són els principals protagonistes i que poden desembocar en una tragèdia.

Entre alumnes i participants en el VxL vam ser prop d'una trentena de persones que vam poder gaudir d'aquesta peça teatral i vam sortir-ne molt contents.

Vols compartir aquesta notícia?