El Centre, Ateneu Democràtic i Progressista ha renovat per a dos anys més el seu compromís amb el programa Voluntariat per la llengua

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Aquesta entitat promou entre els seus associats el voluntariat lingüístic des del 2010

Dimecres, 17 de novembre, a l'Ajuntament de Caldes de Montbui, el president d'El Centre, Ateneu Democràtic i Progressista, Jaume Pieres, va signar la renovació de l'acord de col·laboració amb el programa Voluntariat per la llengua per a dos anys més.

A l'acte de signatura, Laia Cuscó, regidora de Foment del Català, va lliurar-li el diploma que acredita l'adhesió de l'entitat al programa i la seva contribució en el foment de l'ús de la llengua, de la cohesió social i del coneixement de la cultura i l'activitat social de Catalunya.

Aquesta entitat local facilita amb la seva col·laboració que els aprenents del programa siguin atesos i s'expressin en català, encara que el parlin amb dificultat. Així mateix, afegeix el voluntariat lingüístic a les activitats que fa en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística

El Centre, Ateneu Democràtic i Progressista és una entitat fundada l'any 1865 per les classes populars de Caldes de Montbui, dins el moviment ateneístic de caire humanista de finals del segle XIX.

Oficina de Català de Caldes de Montbui

Vols compartir aquesta notícia?