Visita de l'alumnat del curs Bàsic 1 de català al Mercat Municipal d'Amposta

CNL de les Terres de l'Ebre

Cursos de català

L'activitat va ser valorada molt positivament per part de tothom, ja que els va permetre practicar l'oralitat i entendre les explicacions i comentaris que van rebre

El passat dimecres, 17 de novembre de 2021, el grup d'alumnes de nivell Bàsic 1 de llengua catalana d’Amposta, que s'imparteix presencialment, va fer una activitat fora de l'aula per tal de complementar el tema del menjar i els establiments comercials com la carnisseria, la peixateria, el forn de pa, la fruiteria, la verduleria, la botiga de queviures, entre d'altres. L'activitat se va centrar en la visita al Mercat d'Amposta, on els alumnes van poder escoltar la història de l'edifici i de l'activitat dels paradistes, van poder observar i practicar in situ la retolació, els productes, i la bona atenció i amabilitat que tenen els paradistes del mercat. La visita va finalitzar amb una foto de família.

El grup constava de tretze persones de nacionalitats diverses com Colòmbia, Hondures, França, Mali, Gàmbia, Pakistan i l'Índia acompanyats de la professora del curs, Isabel Obradós. L'activitat va ser valorada molt positivament per part de tothom, ja que els va permetre practicar l'oralitat i entendre les explicacions i comentaris que van rebre.

Servei Comarcal de Català del Montsià

Vols compartir aquesta notícia?