Sortida amb el Club Muntanyenc Mollet al poblat ibèric de les Maleses amb unes vistes espectaculars

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Heu anat mai al poblat ibèric de les Maleses? On el situaríeu?

Sabeu d’on ve el nom de la Conreria?

Heu sentit mai a parlar de la Cartoixa de Montalegre?

Coneixeu el cementiri del còlera?

El Club Muntanyenc Mollet ens ha descobert un patrimoni a tocar de Mollet del Vallès i per a molts de nosaltres, desconegut. Ens hi acompanyeu? Cliqueu Tastet de fotos!

El Club Muntanyenc Mollet és una entitat adherida al Voluntariat per la llengua. Cada any, des de l’any 2006, llevat de l’any 2020, per la pandèmia, ens ofereix una proposta perquè alumnes i parelles lingüístiques coneguin l’entitat i coneguin el territori xerrant en català.

En aquesta sortida ens han proposat descobrir el poblat ibèric de les Maleses i el cementiri del còlera.

Durant el camí hem conegut la diferència entre un roure i una alzina, hem tastat les cireretes d’arboç, hem vist el bruc i hem sabut quina utilitat té. També hem comprovat com rellisca el sauló, sense pendre mal i hem sabut què és un xaragall. Hem tingut unes vistes espectaculars i hem descobert el poblat ibèric de les Maleses i la història que amaga al darrere. Hem après normes d’excursionistes i hem sabut que en una pista el grup ha d'anar a la dreta sempre per deixar pas i també que en català quedem cruixits o baldats quan ens cansem molt.

Hem descobert la història del cementiri del còlera o cementiri groc i hem compartit moltes històries i vivències.

A tots us diem GRÀCIES! Al Club Muntanyenc Mollet, per la seva constància, pel seu suport i per encomanar aquestes ganes de caminar, conèixer el territori i parlar en català. Als alumnes i a les parelles lingüístiques, per ser-hi i per esforçar-se a dir-ho tot en català.

Fins la propera!

Tastet de fotos

Poblat ibèric de les Maleses

Cementiri del còlera

Vols compartir aquesta notícia?