Trobada amb les parelles lingüístiques virtuals per presentar recursos per a les converses

CNL de Girona

Voluntariat per la llengua

La primera trobada en línia per a les parelles lingüístiques que participen en la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua al Centre de Normalització Lingüística de Girona es va fer ahir

Una vintena de voluntaris i aprenents que participen en la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua van trobar-se dimarts a la tarda per compartir experiències i conèixer els recursos que tenen a l'abast per a les converses. El fet de quedar amb la parella lingüística a través de la pantalla ofereix la possibilitat d'utilitzar un ventall de materials i recursos en línia per fer xerrades divertides i amenes. Des de textos breus, a temes per parlar, així com el nou recurs "Fils de conversa", que ofereix un munt d'activitats que donen peu a temes molt diversos de conversa.

La trobada també va comptar amb la participació de Quimi Pla, creador del joc de taula "A cagar a la via". Va explicar com va sorgir la idea de crear el joc i com s'hi juga. Les parelles lingüístiques de ben segur que trobaran molts temes de conversa distesos i divertits en aquest joc. Gràcies a un acord de col·laboració, els participants del VxL de tot Catalunya tenen un 10 % de descompte en la compra del joc.

La trobada va acabar amb la participació de voluntaris i aprenents, que van explicar quins materials fan servir per trobar temes de conversa i van manifestar la importància de poder seguir millorant i parlant català des de la distància. I és que la modalitat virtual permet que persones que viuen a Itàlia, Estats Units, Costa Rica o l'Estat espanyol puguin seguir en contacte amb la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?