Foment Tàrrega renova l’adhesió al Voluntariat per la Llengua

CNL de Lleida

Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua

L'associació de comerciants de Tàrrega, compromesa amb el foment de la llengua catalana

Foment Tàrrega ha renovat l'acord que tenia i es compromet, durant dos anys més, a fomentar i difondre el Voluntariat per la llengua entre els seus associats. L'objectiu del Consorci per a la Normalització Lingüística, a través del Servei Comarcal de Català de l'Urgell, i de Foment Tàrrega és vetllar perquè els comerços de la ciutat no canviïn de llengua en l'atenció als seus clients si aquests entenen el català i es comprometin a emprar-lo sempre en el primer contacte amb el client. 

Aquesta col·laboració pot anar més enllà, perquè també es proposa als comerços que esdevinguin espais de pràctiques lingüístiques per als alumnes de l'Aula de Llengua de Tàrrega. La seva participació és senzilla: els demanem que mantinguin una breu conversa en català amb els alumnes simulant una compra. Aquesta és una activitat que permet a l'alumne practicar la llengua en un context real i trencar el gel en un entorn quotidià de conversa.

Foment Tàrrega, doncs, continua apostant perquè el català sigui ben present i de qualitat en totes les seves comunicacions. El Servei Comarcal de Català del CPNL és al seu costat per fer-ho possible.

Les estitats o establiments ubicats a l’Urgell que vulguin col·laborar amb el Voluntariat per la llengua es poden posar en contacte amb el Servei Comarcal de Català de l'Urgell a l’adreça urgell(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Vols compartir aquesta notícia?