Tot a punt per les inscripcions del 2n trimestre als cursos de català

CNL de Badalona i Sant Adrià

Cursos de català

La inscripció del nou període de cursos és del 17 al 21 de desembre

Les proves de col·locació ja es poden sol·licitar des d'ara i fins al 10 de desembre

Per poder inscriure's a un curs de català és requisit indispensable acreditar el nivell de coneixements. Una de les maneres de fer-ho és amb una prova de col·locació. Aquestes proves ja es poden sol·licitar a partir d'ara i fins al 10 de desembre.

La prova de col·locació té una validesa de dos anys, és gratuïta i es pot fer en línia o presencialment, en un centre de normalització lingüística. En queden exemptes les persones que acreditin el nivell amb una titulació oficial de la Secretaria de Política Lingüística o les que hagin fet un curs al CPNL a partir de l'any 2005. Tampoc han de fer prova de col·locació les persones que han de començar l'aprenentatge des del nivell més bàsic.

Un cop acreditat el nivell, es podrà formalitzar la inscripció en línia a través del portal d'inscripcions. La inscripció dels cursos d'hivern tindrà lloc del 17 al 21 de desembre: les persones que hagin fet un curs al CPNL en els darrers 12 mesos s'hi podran inscriure el 17 de desembre, com a alumnes preferents. La resta de persones interessades tindran accés a la inscripció general, els dies 20 i 21 de desembre.

Tota la informació necessària per preparar la inscripció, formalitzar-la i, si escau, accedir a l'aula virtual és a l'espai "Inscriu-te a un curs" del web del CPNL.


Els cursos que s'ofereixen en aquesta inscripció, amb una durada de 45 hores, començaran el 10 o 11 de gener i acabaran el 16 o 17 de març. Un trimestre que ve marcat per la voluntat de reforçar la presencialitat, sempre d'acord amb les indicacions del PROCICAT, sobretot amb la finalitat de fomentar l'ús oral del català en els cursos de nivells més bàsics.

Vols compartir aquesta notícia?