Torna l’atenció al públic presencial al CNL de l’Alt Penedès i el Garraf

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Altres

Ja no cal demanar una cita prèvia per anar als serveis i oficines del CNL

Tenint en compte les indicacions i les mesures de prevenció i protecció de la COVID-19, els serveis i les oficines del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf tornen a fer atenció al públic presencial -dins l'horari establert-. Sense necessitat de demanar una cita prèvia (tot i que hi haurà les mesures adequades per evitar aglomeracions), el personal tècnic dels serveis i oficines atenen les persones que s'hi dirigeixen tant per fer consultes sobre qüestions relacionades amb la llengua catalana com per resoldre dubtes sobre els cursos: horaris, nivells, modalitats i altres.

Prova de col·locació

Pel que fa a la inscripció als cursos, les persones més grans de 18 anys (o de 16 a 18 si no han cursat els estudis a Catalunya) que anteriorment no n'hagin fet cap al Consorci per a la Normalització Lingüística, abans d'inscriure-s'hi, han de fer una prova de col·locació: és gratuïta i es pot fer en línia o presencialment a prop de casa, al servei de català més proper.

Així doncs, durant el mes de novembre, qui estigui interessat a aprendre català pot demanar de fer la prova de col·locació presencialment o bé a través de l'aplicació del web del Consorci per a la Normalització Lingüística (www.cpnl.cat/cursos-de-catala/inscripcio).

Nous cursos al gener

Abans de fer les inscripcions, que seran al desembre, l'alumnat nou cal que tingui el resultat de la prova de col·locació i cal saber clarament quins requisits tècnics i de disponibilitat es necessiten per cursar el nivell corresponent amb garantia d'èxit.

A partir del gener hi haurà més oferta de cursos presencials de tots els nivells i es mantindrà, també, la modalitat virtual i en línia.

Directori ' CNL de l'Alt Penedès i el Garraf ' Xarxa territorial ' Consorci per a la Normalització Lingüística - CPNL

Horaris d'atenció al públic

Els horaris d'atenció al públic que fan els diferents serveis i oficines són aquests:

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Vols compartir aquesta notícia?