Comencen uns tallers de teatre a Vilanova i a Vilafranca

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

Els tallers s'adrecen a les persones que fan un curs de català a partir del B3 i a voluntaris i aprenents en actiu del VxL del CNL

Les inscripcions estaran obertes durant la primera quinzena de novembre

Entre el 16 i el 19 de novembre, s'iniciaran 3 tallers de teatre al Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, dos a Vilanova i la Geltrú i un a Vilafranca del Penedès. A aquests tallers, que duraran fins al juny del 2022, s'hi poden apuntar les persones que estan fent un curs al CNL i els voluntaris i aprenents en actiu que participen en el programa Voluntariat per la llengua (VxL) i que vulguin reforçar la confiança a l'hora de parlar en català i, a partir de les tècniques de l'expressió corporal, adquirir més recursos comunicatius.

Isabel Valdivieso, voluntària lingüística i exalumna del curs C2 de Vilanova, s'encarregarà durant el curs de conduir la realització i la direcció dels tallers de teatre.

Vilanova i la Geltrú

A la capital del Garraf es faran 2 tallers: un de nivell 1 i un altre de nivell 2. El de nivell 1 començarà el 16 de novembre i els assajos es faran de 6 a 7 de la tarda, al Centre Cívic Molí de Vent - Joanot Martorell (c. de l'Aigua, 203-205), els dimarts fins al 7 de juny de 2022. S'adreça a les persones que estan fent un curs de català a partir del bàsic 3 (B3) i als voluntaris i aprenents en actiu que participen en el Voluntariat per la llengua (VxL).

Pel que fa al nivell 2, s'iniciarà el 17 de novembre i els assajos es faran de 6 a 7 de la tarda, al Centre Cívic Molí de Vent - Joanot Martorell (c. de l'Aigua, 203-205), els dimecres fins al 8 de juny de 2022. S'adreça a les persones que ja hagin fet el nivell 1 del taller de teatre o que en tinguin experiència i que siguin alumnes d'un  curs de català a partir de l'Elemental 3 (E3) i als voluntaris i aprenents en actiu que participen en el Voluntariat per la llengua (VxL).

Per inscriure's a un dels dos tallers cal enviar un correu electrònic del 2 al 15 de novembre a l'adreça: vxl.garraf(ELIMINAR)@cpnl.cat amb el nom, cognoms i el telèfon de contacte. En el correu s'ha d'indicar també si la persona interessada és alumna d'un curs de català (nivell) i/o si participa en el Voluntariat per la llengua (VxL) com a voluntària o aprenenta. Les places són limitades.

Vilafranca del Penedès

Pel que fa a la capital de l'Alt Penedès, es farà un taller que començarà el 19 de novembre. Els assajos es faran de 10 a 11 del matí, al Servei de Català de Vilafranca i l'Alt Penedès (c. de Pere el Gran, 32), els divendres  fins al 10 de juny de 2022. Aquest taller s'adreça a les persones que estan fent un curs de català a partir del bàsic 3 (B3) i als voluntaris i aprenents en actiu que participen en el Voluntariat per la llengua (VxL).

Per inscriure-s'hi, cal enviar un correu electrònic del 2 al 15 de novembre a l'adreça: vxl.altpenedes(ELIMINAR)@cpnl.cat amb el nom, cognoms i el telèfon de contacte. Igual com en els tallers de Vilanova, en el correu també s'ha d'indicar si la persona interessada és alumna d'un curs de català (nivell) i/o si participa en el Voluntariat per la llengua (VxL) com a voluntària o aprenenta. Les places també són limitades.
 

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Vols compartir aquesta notícia?