Els alumnes del Bàsic 1 de Sitges visiten la Biblioteca Santiago Rusiñol

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Cursos de català

Amb la visita, es recuperen les activitats fora de l'aula a Sitges

Dilluns 25 d'octubre a la tarda els alumnes del Bàsic 1 de Sitges van anar a visitar la Biblioteca Santiago Rusiñol.  Així es van recuperar les sortides com a activitat de classe després del parèntesi obligat de la pandèmia.

Visita i activitats per xalar

A la biblioteca van rebre els alumnes amb els braços oberts i, a més de fer-los una visita per totes les dependències, els van preparar unes activitats amb les quals van xalar molt: un racó amb petits poemes desendreçats que calia ordenar; un altre amb àlbums de dibuixos i text per fullejar; un racó amb una selecció de llibres de lectura fàcil; el paraigua de les endevinalles,  i una pissarra on  havien d'escriure dues paraules del català que els agradessin. 

A més  a més,  els alumnes que encara no tenien el carnet de la biblioteca van aprofitar per fer-se'l.

Biblioteca adherida al VxL

La Biblioteca Santiago Rusiñol és un organisme adherit al Voluntariat per la llengua (VxL), que col·labora activament amb les activitats que organitza l'Oficina de Català de Sitges. En aquesta línia de col·laboració la biblioteca acull fins al 2 de novembre l'exposició itinerant del VxL "Quan parles fas màgia". Una visita molt recomanable per a totes les persones que vulguin conèixer el funcionament del programa i descobrir-hi algunes curiositats relacionades amb el VxL.

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Vols compartir aquesta notícia?