Els alumnes del Bàsic 2 de Torelló visiten la Biblioteca Dos Rius

CNL d'Osona

Llengua i cultura

La visita s’emmarca dins la programació d’activitats de foment per la lectura i de coneixement de l’entorn.

La biblioteca Dos Rius està adherida al Voluntariat per la Llengua i col·labora amb l'Oficina de Català duent a terme activitats diverses, com ara aquesta presentació dels seus serveis o el club de lectura fàcil que ha començat aquesta setmana.

Aprofitant la millora de la situació sanitària que permet tornar a fer activitats presencials, ahir dimecres dia 27 d'octubre els alumnes de Bàsic 2 de l'Oficina de Català de Torelló van visitar la biblioteca Dos Rius amb l'objectiu de conèixer les instal·lacions i els serveis que ofereix aquest equipament i de practicar el català fora de l'aula.

Allà, Joan Garcia, tècnic de la biblioteca, els va explicar com funciona el nou sistema de préstec automàtic i l'accés a internet, com descarregar-se l'aplicació de la biblioteca, van veure l'espai dedicat a l'aprenentatge de llengües i als llibres de lectura fàcil, etc. Va ser una visita molt positiva perquè els alumnes es van adonar que entenien les explicacions i que podien fer preguntes en català fora de l'aula. I alguns van aprofitar per fer-se el carnet de la biblioteca i descarregar-se l'aplicació, sempre parlant en català.

 

Vols compartir aquesta notícia?