El CNL de Badalona i Sant Adrià amb la 47a edició de Filmets, Badalona Film Festival

CNL de Badalona i Sant Adrià

Oci i consum

  • Tardor de cinema a Badalona amb aquest festival de curtmetratges en què es fa una aposta clara pel català

  • El CNL presenta el DiccioFilmets, un recull de vocabulari que es difondrà a les xarxes socials durant el festival

  • Els curts en català es treballaran amb activitats didàctiques per a l'alumnat del CNL

Aquest divendres representants del CNL assistiran a la inauguració del festival de curtmetratges de Badalona, Filmets. El festival exposarà entre el 22 i el 31 d'octubre una nodrida selecció de curts que es podran veure de franc, presencialment i en línia.

La novetat d'enguany és la secció Filmets KM. 0, que presentarà tretze curts de producció catalana de temàtica i durada diverses. Es podrà veure de manera presencial dimarts 26, de 17 a 19 h, al Teatre Zorrilla. El CNL assistirà a aquestes dues hores trepidants per gaudir al màxim del cinema de ficció, que inclou bona part de curts en català.

Aquest nou format de Filmets KM. 0 també es podrà veure en línia com la resta de curts del Festival, que inclouen altres films en català en les diverses seccions que formen el cartell del Filmets. A més, les pel·lícules en llengua estrangera seran totes subtitulades al català. Així doncs, el Badalona Film Festival està format per una variada mostra cinematogràfica en català que és molt útil per oferir als participants del Voluntariat per la llengua i, sobretot, a l'alumnat dels cursos aquesta activitat diferent, lúdica i interessant. En el cas de l'alumnat, a més, s'aprofitarà per treballar-la de manera conjunta a l'aula o individualment a casa.

Aprofitant que la màgia del cinema arriba a Badalona, el CNL aprofita l'ocasió per fer difusió dels curts catalans entre l'alumnat i els participants al VxL, així com per presentar a les xarxes el DiccioFilmets, un recull de termes lingüístics relacionats amb el setè art.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?