Prop de 200 persones han visitat l’exposició ‘Quan parles fas màgia’

CNL de Lleida

Voluntariat per la llengua

Aquesta iniciativa correspon al programa del Voluntariat per la llengua del CPNL

La Biblioteca del Pont de Suert ha acollit del 5 al 14 d'octubre la mostra per incentivar la creació de parelles lingüístiques

Presentació de l'exposició

L'exposició 'Quan parles fas màgia' va concloure el passat 14 d'octubre al Pont de Suert amb una assistència de 180 persones aproximadament. La mostra pertany al programa del Voluntariat per la llengua (VxL) i es focalitza en el món de la màgia per tal de fer un símil amb el que es crea i s'aconsegueix a partir de l'experiència de les parelles lingüístiques.

El 7 d'octubre va tenir lloc la xerrada informativa, en la qual el responsable del SCC de l'Alta Ribagorça va explicar els requisits del VxL per a aprenents i voluntaris i les possibilitats que ofereix el programa. L'alcalde de la localitat, José Antonio Troguet, va assistir a l'acte, en el qual van intervenir una desena de persones. El mateix dia de la presentació també es va formar una parella lingüística a la Biblioteca que va acollir l'exposició i es van inscriure tres persones com a voluntàries del programa.

L'exposició seguirà el seu recorregut per altres comarques de la província de Lleida en els pròxims mesos.

Vols compartir aquesta notícia?