L’Exposició "Quan parles fas màgia" del programa Voluntariat per la Llengua, al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa

CNL El Prat de Llobregat

Voluntariat per la llengua

L'exposició "Quan parles fas màgia" es podrà veure i visitar al Prat des de l'11 d'octubre al 5 de novembre de 2021 al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa.

L'exposició "Quan parles fas màgia" es podrà veure i visitar al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, de dilluns a divendres, de 9 a 2 i de 4 a 8. L'exposició forma part d'una campanya del Voluntariat per la Llengua (VxL) que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho vol fer a partir de la metàfora de la màgia. "Quan parles fas màgia" focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Els protagonistes de la campanya, i de l'exposició, són participants reals, persones voluntàries i aprenents, que participen en el programa de manera presencial i virtual. L'exposició també presenta els requisits per formar-ne part, les xifres i les qüestions organitzatives del VxL.

Vols compartir aquesta notícia?