Comença la temporada 2021-2022 de 'Llengua.cat', espai lingüístic a Ràdio Tortosa

CNL de les Terres de l'Ebre

Difusió > Espais lingüístics als mitjans

L'emissora municipal Ràdio Tortosa (103.3 FM) iniciarà el dia 11 de novembre l’emissió d’una nova temporada de l'espai 'Llengua.cat', amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).

L'espai radiofònic, de 15 minuts de durada i en antena des del 2010, s'emetrà quinzenalment els dilluns, de les 9.45 a les 10.00 h, dins el magazín matinal 'La Punta del Diamant', dirigit per Núria Mora. 'Llengua.cat' tracta exclusivament de temes relacionats amb la llengua catalana i inclou diferents apartats: actualitat del CNLTE i del programa Voluntariat per la llengua, agenda d’esdeveniments relacionats amb el català que tenen lloc al territori i comentaris lingüístics.

'Llengua.cat' inclou en cada edició la secció 'El Diccionari’, en la qual es divulguen les paraules pròpies del parlar de les terres ebrenques. Enguany aquest apartat del programa està dedicat a l’escriptor Jesús Moncada (Mequinensa, 1941 – Barcelona, 2005) amb motiu del 80è aniversari del seu naixement.

Vols compartir aquesta notícia?