Cinema en català

CNL de Lleida

Oci i consum

Aquest divendres, 1 d'octubre, s'estrenaran als cinemes les pel·lícules La Bella i el circ màgic, doblada al català, i Malmkrog, subtitulada en català. També amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura, Amazon Prime començarà a oferir Hotel Transsilvània: Transformania en català.

La Bella i el circ màgic

La Bella i en Henry són molt amics, els agrada la màgia i han decidit muntar un espectacle de circ. S'ho passen molt bé junts, fins que arriba en Johnny, un nen de ciutat, que ho capgira tot mentre fanfarroneja amb les seves joguines cares i una bici espectacular.


A la província de Lleida la podeu veure a:

Malmkrog
 

En Nikolai reuneix els seus amics en una mansió de Malmkrog, Transsilvània, a passar la festa de Cap d'Any. Entre els seus convidats hi ha un polític francès, un general rus i una comtessa que passen les hores discutint sobre moral, política, cultura, Europa, la mort i l'existència del mal des d'una dialèctica profunda i alhora serena, fins que afloren les tensions.

Cristi Puiu, un dels directors més destacats del panorama contemporani, signa aquesta magna obra de més de tres hores, per la qual va ser guardonat com a millor director a la Berlinale. El film també ha estat reconegut al Festival de Sevilla com a millor pel·lícula i millor guió, basat en una adaptació de Tres converses, de Vladimir Soloviev.

A la província de Lleida la podeu veure a:

Hotel Transsilvània: Transformania
 

Drac s'enfrontarà amb una de les situacions més esgarrifoses que mai no hagi viscut. El misteriós invent de Van Helsing està fora de control: Drac i els seus amics monstruosos es transformaran en humans, i Johnny en un monstre.

Sony Pictures lliura la quarta pel·lícula de la saga, disponible a Amazon Prime a partir del divendres 1 d'octubre.
 

Trobareu més informació al portal de Cinema en català de la Secretaria de Política Lingüística.

Vols compartir aquesta notícia?