Ens acompanyeu a visitar l'exposició "Quan parles fas màgia" a la Biblioteca Can Mulà de Mollet?

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Exposició, concurs i... premis!

L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL). A partir de la metàfora de la màgia es vol focalitzar l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

L'exposició es pot visitar de l'1 al 25 d'octubre a la Biblioteca Can Mulà.

Els visitants poden participar en un concurs de preguntes relacionat amb el contingut dels plafons mitjançant el qüestionari que es podrà trobar a la pàgina http://breu.cpnl.cat/expovxlmollet o en el codi QR que hi ha al cartell de difusió. El qüestionari s'activa avui 1 d'octubre.

I relacionat amb la màgia, també hi haurà tres lots de premis màgics, gentilesa dels establiments adherits a la campanya "I tu, jugues en català?": Abacus Mollet, Escuin Esports i Joguines, Llibreria Illa, LU2, Hipermercat Escalt Mollet i de l'Ajuntament de Mollet.

Us animem a visitar l'exposició, a participar en el concurs i a fer créixer el català a través de la màgia de la conversa.

Tastet fotogràfic de l’exposició

Vols compartir aquesta notícia?