Cinema en català

CNL de Lleida

Oci i consum

Les pel·lícules Bon dia, Món! i No odiaràs s'estrenen en versió doblada al català i versió original subtitulada en català als cinemes aquest divendres amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Bon dia, Món! és un passeig per la natura molt ben documentat que ens apropa a una fauna i una flora de paper, que alhora és molt realista. La natura ens acompanya i amb ella coneixem els éssers vius que hi habiten mentre ens ensenya a respectar tot allò que ens envolta. Amb aquesta observació de l'entorn tan agradable també aprenem sobre nosaltres i l'aventura de créixer.


A la província de Lleida la podeu veure a:

No odiaràs

El doctor Simone Segre auxilia un jove que acaba de patir un accident amb el cotxe. Enmig del rescat, s'adona que el conductor té un tatuatge nazi i vacil·la sobre si l'ha de salvar. Aquest dilema li recorda les discussions amb el seu pare, jueu supervivent d'un camp de concentració, i el deure ètic li provoca un sentiment de culpa que sacseja la tranquil·la vida que duia fins aquell moment a Trieste.

A la província de Lleida la podeu veure a:

Trobareu informació actualitzada sobre cinema a la pàgina de Cinema en català de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Vols compartir aquesta notícia?