S’inicien les inscripcions del Club de Lectura Fàcil en català a Vilanova i la Geltrú

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Llengua i cultura

El programa de lectures d'aquest curs dona veu a les dones narradores

El Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú continua promovent el foment de la lectura a través del Club de Lectura Fàcil (CLF) en català que organitza la Biblioteca Joan Oliva i Milà, adherida al Voluntariat per la llengua (VxL).

Lectures en català

El CLF és una activitat complementària molt recomanable per als alumnes dels cursos de català a partir del bàsic 3, els aprenents que participen en el VxL i les persones usuàries de la biblioteca que volen iniciar-se en la lectura en català. L'activitat ajuda a augmentar el vocabulari i les expressions i a reforçar la competència oral en una sessió guiada que es fa un cop al mes entre les persones que hi participen.

El programa de lectures d'aquest curs vol donar veu a les dones narradores i per aquest motiu aquestes en seran les protagonistes amb títols com Un èxode sirià, de Núria Climent; El món d'Asgard, de Montse Torices; Cartes impertinents, de Maria Aurèlia Campmany i altres títols, que cada mes es podran compartir entre les persones participants des de la primera sessió al novembre fins a la darrera al juny del 2022, amb Les invisibles, de Genís Sinca.

Inscripcions obertes

Les inscripcions són gratuïtes. A partir del 22 de setembre Les persones interessades s'hi poden inscriure directament a la Biblioteca Joan Oliva i Milà (plaça de la Vila, 13. Telèfon 93 893 20 39), dins de l'horari d'atenció al públic. Les places són limitades amb llista d'espera oberta.

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Vols compartir aquesta notícia?