Tret de sortida a Lleida de l’exposició “Quan parles fas màgia” del Voluntariat per la llengua

CNL de Lleida

Voluntariat per la llengua

El Sr. Postu participa al programa de les parelles lingüístiques com a voluntari

El 8 de setembre a les 19 h es va inaugurar l'exposició del Voluntariat per la llengua "Quan parles fas màgia". A l'acte hi van assistir l'alcalde de Lleida, el Sr. Miquel Pueyo, el director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, el Sr. Albert Turull, la directora de la Biblioteca Pública de Lleida, Antònia Capdevila, i la directora del CNL de Lleida, la Sra. Balbina Escolà.

En els parlaments, tots tres van estar d'acord a l'hora d'assenyalar el Voluntariat per la llengua com una bona pràctica que ajuda a fer créixer el català i, alhora, enforteix els vincles dins la comunitat. També van destacar la importància de treballar plegats per incrementar l'ús de la llengua.

Durant l'acte, es va crear una parella lingüística, entre el Sr. Postu, voluntari, i l'aprenenta Ana Madalina Chiratcu. Aquest superheroi de les terres de Ponent té clar que apuntar-se al VxL és un guanyar-guanyar, i hi ha volgut participar perquè vol fer-ne promoció i creu que donar exemple és la millor manera perquè la gent s'hi apunti. Per la seva banda, l'Ana Madalina vol perdre la vergonya a l'hora de parlar català i vol guanyar fluïdesa.

L'exposició, que es podrà veure fins al 30 de setembre a la Biblioteca Pública de Lleida, farà un recorregut per diverses biblioteques de la província de Lleida. La propera parada, a l'octubre, serà a Tremp i al Pont de Suert.

Vols compartir aquesta notícia?