Tanca la temporada dels Clubs de lectura del CNL de Badalona i Sant Adrià

CNL de Badalona i Sant Adrià

Llengua i cultura, Llengua i cultura

Aquest mes s'ha donat per tancada la temporada 2020-2021 dels Clubs de lectura de Badalona i Sant Adrià.

Com cada any, els voluntaris conductors dels grups i els responsables de Biblioteques i del CNL de Badalona i Sant Adrià, van fer la reunió final de valoració a l'Espai Betúlia. En aquesta reunió  ees van posar en comú les experiències de cada persona que ha conduït el grup i les impressions de les persones assistents. A més, de cara a l'any que ve hi haurà algunes novetas en aquests grups: se'n crearan dos de nous de nivell mitjà i pel que fa a la resta de grups, que seran de lectura fàcil, es limitarà l'assistència a 15 persones i cada una s'hi podrà inscriure fins a un límit de tres anys (excepte en els casos que no hi hagi demanda de noves incorporacions). 

La Covid19 ha fet que la temporada hagi estat fora de l'habitual, però la majoria de grups han pogut continuar la seva activitat de forma virtual, per videoconferència. La passió per la lectura i la conversa continua!!!

El curs 2021-2022 tornaran aquests grups de lectura'En català, llegim i parlem'. La temporada començarà a l'octubre i la informació d'horaris, inscripcions i llibres que es llegiran es poden consultar al blog: https://blogs.cpnl.cat/llegimiparlem.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?