El Museu d’Art Jaume Morera, nova entitat col·laboradora amb el Voluntariat per la llengua

CNL de Lleida

Voluntariat per la llengua

El Museu s'afegeix com a entitat col·laboradora del VxL.

Museu d’Art Jaume Morera de Lleida

El Museu d'Art Jaume Morera s'ha adherit al programa Voluntariat per la llengua que, a terres lleidatanes, gestiona el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Lleida. Aquesta adhesió sorgeix de la col·laboració a través d'un seminari web que va impartir el Museu a les parelles lingüístiques virtuals.

El Museu d'Art Jaume Morera és un servei públic la missió del qual és promoure l'accés i la generació de coneixement sobre l'art contemporani, amb una especial atenció per l'art vinculat a les terres de Ponent. Per aquest motiu, la col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística (CNL) sorgeix arran de la voluntat de ser un espai d'integració al territori i de coneixement de la llengua catalana.

D'aquesta manera, amb aquest nou acord, i si la situació epidemiològica ho permet, es vol continuar treballant plegats per difondre el programa del Voluntariat per la Llengua i, de retruc, fomentar l'ús de la llengua catalana.

Des del 2003 a tot Catalunya hi ha gairebé 9.000 entitats i establiments col·laboradors amb el Voluntariat per la llengua.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?