Tres entitats de Sant Boi de Llobregat renoven la col·laboració amb el Voluntariat per la llengua (VxL)

CNL Eramprunyà

Voluntariat per la llengua

Coressa, la Federació d'entitats Els garrofers i Omnium Cultural han renovat la seva col·laboració amb el VxL

Les entitats col·laboradores t'ofereixen espais i activitats perquè practiquis el català. N'hi ha més de 800 a tot Catalunya. Algunes d'aquestes entitats ofereixen descomptes amb el carnet de VxL que podeu consultar a l'apartat El carnet de VxL.

Si la teva entitat vol adherir-se al programa, contacteu-nos a través d'aquest web o del Centre de Normalització Lingüística que tingueu més a prop: /xarxa/

CORESSA

L’empresa municipal CORESSA, Corporació d’Empreses i Serveis de Sant Boi, SA, va ser creada per l’Ajuntament amb l’objectiu de promoure l’activitat econòmica i oferir diferents serveis a la ciutadania del municipi. 

Federació d'entitats Els garrofers de Sant Boi 

La Federació d’entitats Els garrofers de Sant Boi es constitueix com una entitat de caràcter cívic, amb l'objectiu de promocionar i dinamitzar la cultura tradicional i popular catalana, del jovent i de l'oci en general; i també fomentar l'associacionisme cultural. La voluntat de la Federació és contribuir a establir unes bases sòlides per a la cultura, la joventut i l'oci a Sant Boi.

ÒMNIUM CULTURAL

Òmnium Cultural és una entitat sense ànim de lucre que defensa els drets civils i les llibertats dels catalans. Des del 1961, treballa per fomentar la llengua catalana, la cohesió social, l'educació i la cultura i té com a objectiu construir, a través d'aquests valors, una societat activa, crítica, integradora i cívica.

Rosa Maria Picó

Vols compartir aquesta notícia?