Presentació del joc ‘Descobreix les Terres de l’Ebre’ a Obre’t’Ebre

CNL de les Terres de l'Ebre

Oci i consum

El passat 14 de juliol es va presentar el joc 'Descobreix les Terres de l'Ebre' a un grup de joves de diferents països europeus que participen en un programa de voluntariat que gestiona l'associació Obre't'ebre, de Roquetes, per tal que puguin aprendre llengua catalana i conèixer el territori a través d'aquest joc.

Els joves estan realitzant un projecte de voluntariat a les Terres de l'Ebre a través del programa Cos Europeu de Solidaritat. Entre les taques que desenvolupen hi ha activitats per a l'aprenentatge del català i el coneixement del territori ebrenc. La presentació del joc va anar a càrrec del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), a través del Servei Comarcal de Català del Baix Ebre.

Des del 2013, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) dona a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català a través del programa I tu, jugues en català?, per tal de fomentar el català com a llengua de joc i de relació. Gràcies a la col·laboració amb l'empresa del sector Ebrejocs.cat, que ha cedit exemplars de Descobreix les Terres de l'Ebre al CNLTE, s'ha pogut organitzar aquesta activitat.

Obre't'ebre és una associació juvenil sense ànim de lucre constituïda l'any 2005 amb la finalitat de promoure valors com la solidaritat, la tolerància, el respecte i la cooperació mitjançant projectes socials, artístics, medi ambientals i culturals en l’àmbit local, nacional i internacional per als joves i persones vulnerables.


 

Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Vols compartir aquesta notícia?