El pati de la Casa Museu Verdaguer, nou espai de trobada per al ‘Voluntariat per la llengua’

CNL d'Osona

Voluntariat per la llengua

La Fundació Jacint Verdaguer i el Consorci per a la Normalització Lingüística d'Osona amplien col·laboració. El pati exterior de la Casa Museu Verdaguer, l'eixida, s'ofereix durant els mesos de juliol i agost com un nou espai de trobada per als voluntaris lingüístics d'Osona.

La proposta conjunta neix en el marc de la renovació de la Fundació, entitat censada al registre d'entitats de foment de la llengua, com a l'entitat col·laboradora del programa de Voluntariat per la llengua.

El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

L'espai emblemàtic de la Casa Museu s'ofereix durant els mesos de juliol i agost, dins l'horari habitual, de dimarts a diumenge, de 10 a 14h i dissabte també de 17 a 19h. Per venir al pati de la casa museu la parella lingüística ha de demanar cita prèvia escrivint un correu a info(ELIMINAR)@verdaguer.cat i concertant dia i hora. El museu els acollidarà amb una breu introducció a la casa i el reservarà l'espai del pati per a fer conversa durant l'hora que dura la trobada.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?