EL CNL del Maresme participa al 1r Certamen musical i literari Núria Masafrets

CNL del Maresme

Llengua i cultura

Una alumna de l’OC de Calella, entre les seleccionades

El CNL del Maresme ha participat al primer Certamen musical i literari Núria Masafrets, creat per l'Aula de Música Masafrets, en homenatge a la mestra de Mataró desapareguda aquest estiu.

Aquest certamen convidava persones que no tenen el català com a llengua materna a crear i mostrar les seves poesies. Del total de la quarantena de poesies que hi van participar, cinc eren de les alumnes de l'Oficina de Català de Calella Claudia Cavallera, Silvia Gallo, Kinga Jablonka, Pamela Mendoza i Maria Simonova.

D'entre els poemes participants, se'n triaven 10, que els professors i alumnes de l'Escola de Música Masafrets havien de musicar, i entre aquests hi havia el de la Claudia Cavallera.

Amb tots els poemes presentats i amb les partitures dels musicats, s'ha fet una publicació electrònica. En aquest fullet, il·lustrat per l'artista plàstic Rubén Bravo, hi trobem també els poemes escrits per les alumnes dels cursos de català per a adults de l'Oficina de Català de Calella.

Posteriorment, es farà una anàlisi dels poemes i s'enviarà als autors comentaris i valoracions. D'aquesta manera, acabarà el 1r Certamen musical i literari Núria Masafrets.

Vols compartir aquesta notícia?