Emotiu record des del CNL de Barcelona per a Bernat Cormand

CNL de Barcelona

Altres

L'il·lustrador i escriptor havia estat tècnic de normalització lingüística del 2008 al 2020

Bernat Cormand, en una entrevista al programa Àrtic, de Betevé.

Bernat Cormand ha mort a Barcelona a l'edat de 48 anys. Il·lustrador i escriptor, actualment dirigia la revista Faristol, que edita el Consell Català del Libre Infantil i Juvenil. La seva obra, adreçada als lectors més joves, abordava la temàtica del col·lectiu LGTBQ+. Acabava de publicar una novel·la juvenil titulada El cap als núvols. També era autor d’El dibuixant d'ossos i El nen perfecte.

Filòleg i amb un màster de literatura comparada, actualment també era professor del Grau de Traducció i Ciències del Llenguatge de la Universitat Pompeu Fabra. 

Va treballar al CNL de Barcelona com a tècnic de normalització lingüística del 2008 al 2020. La major part del temps va fer cursos de català, però també va participar en grups de treball per elaborar materials didàctics i va formar part del jurat expert que atorgava el premi a la millor il·lustració de l'edició 2019 de la campanya Si l'encertes l'endevines.

Allà on va desenvolupar la feina va deixar empremta entre alumnes i companys. El Bernat era un professional de cap a peus i una persona que es feia estimar a tot arreu on anava. Al CNL el recordarem sempre. El nostre sentit condol a la família i amics.

CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?