Aquest dimarts, hem acomiadat la temporada de l’”Espai de català” parlant del Voluntariat per la llengua amb la Sònia, dinamitzadora del programa

CNL de Cornellà de Llobregat

Difusió > Espais lingüístics als mitjans > Ràdio

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

El darrer espai de la temporada l'hem dedicat al Voluntariat per la llengua. Per això, hi ha participat la Sònia, que ha explicat què és, com s'hi poden apuntar les persones interessades i com funciona el programa. A banda, s'ha fet una crida per animar les persones que parlen català amb fluïdesa a apuntar-s'hi com a voluntàries perquè en fan falta per poder crear més parelles lingüístiques i, per tant, poder ajudar els aprenents a millorar el seu nivell de català oral.

En relació amb el programa de voluntariat, hem recordat als oients que al web de llengua catalana ja hi poden trobar la segona unitat del material interactiu Fils de conversa, una proposta didàctica de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) pensada per promoure la conversa entre les parelles lingüístiques, però també com a material complementari del professorat i de reforç per a l'alumnat dels cursos de català.

Tanquem el programa i la temporada, fent difusió del compte d'Spotify del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i de la nova llista, "Cançons fresquetes per a l’estiu”.

Tota aquesta informació, la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

CNL de Cornellà de Llobregat

Vols compartir aquesta notícia?