Presentem el VxL a Torredembarra

CNL de Tarragona

Voluntariat per la llengua

L’acte, en format virtual i coordinat per la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra, va sevir per explicar el VxL a 5 possibles voluntaris.

Aquest dimecres es va realitzar una reunió virtual de presentació del Voluntariat per la Llengua a Torredembarra. Gràcies a la coordinació de la Biblioteca Mestra Maria Antònia, l’acte va reunir 5 persones interessades, a més de la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tarragona, Sra. Maria Gual, la directora del CNL de Tarragona i la directora de la Biblioteca. Cal agrair també la presència del voluntari Xavier Simó, que va poder il·lustrar la sessió amb la seva experiència i les seves anècdotes. El mateix dia ja s’havia fet una presentació a través de l’emissora local Ona la Torre.

L’acte formava part d’una sèrie d’activitats que al llarg del mes de juny s’han fet a aquesta vila del Tarragonès. La mateixa setmana acabava l’exposició “Quan parles fas màgia”, que ha estat instal·lada a la Biblioteca Mestra Maria Antònia des del 24 de maig, que explicava de forma vistosa aquest projecte d’ensenyament del català i de cohesió social. També, al llarg d’aquest mes, s’ha creat una xarxa d’establiments col·laboradors, comerços que es comprometen a atendre en català aprenents d’aquesta llengua, encara que ho facin amb dificultats.

CNL de Tarragona

Vols compartir aquesta notícia?