L’equip del Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona fa una nova sessió de benvinguda virtual per a recents inscrits al programa

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

Divendres, 11 de juny, l'equip del Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona va fer una sessió de benvinguda virtual amb noves inscrites al programa

Les 6 assistents, totes dones i aprenentes, van tenir l'oportunitat de conèixer les dinamitzadores, que els van donar la informació del programa (nombre de trobades, modalitat virtual, oferiment d'activitats en línia, establiments col·laboradors, avantatges de carnet...) . A continuació les participants es van presentar i van explicar les raons per les quals s'havien inscrit al VxL.

Les aprenentes van manifestar les ganes de guanyar fluïdesa i seguretat, de poder conversar en català amb els veïns, etc., alhora que van expressar dubtes, pors, inquietuds i desitjos abans de trobar-se amb la parella que els assignarem tan aviat com sigui possible.

Cal destacar, la intervenció de la Natalia, del Brasil, que només fa dues setmanes que és a Barcelona i que parla català gràcies a la sèrie Cites i alguna altra sèrie catalana que seguia abans d'arribar a Catalunya.

La trobada va ser molt enriquidora i profitosa per a tothom i totes van agrair assistir-hi.

Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?