A l’”Espai de català” d’aquesta quinzena, parlem de la modalitat virtual d'ensenyament amb la Mireia i la Mercè, professores del CNL de Cornellà

CNL de Cornellà de Llobregat

Difusió > Espais lingüístics als mitjans > Ràdio

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Per començar el programa, parlem del Kahoot que vam crear per la Festa Major de Cornellà. Tal com s’explica, el joc consistia en 12 preguntes multiresposta sobre diferents temes relacionats amb la ciutat. La difusió es va fer per les xarxes socials i hi van participar una trentena de persones

A continuació parlem amb la Mireia i la Mercè, que ens expliquen els avantatges i els inconvenients de les classes virtuals, en comparació amb les presencials, i destaquen algunes anècdotes curioses.

Tanquem el programa informant de la presentació del Voluntariat per la llengua prevista per a dilluns, dia 14 de febrer, a les 18 h. És una sessió adreçada a tant a la població en general com a entitats o empreses que vulguin saber com funciona el VxL.

Tota aquesta informació, la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

CNL de Cornellà de Llobregat

Vols compartir aquesta notícia?