L’exposició “Quan parles fas màgia”, a la Biblioteca La Cooperativa de Malgrat

CNL del Maresme

Voluntariat per la llengua

L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003.

"Quan parles fas màgia" focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Serà a la Biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar del dia 7 al 30 de juny.


 

La Biblioteca La Cooperativa acollirà l'exposició el mes de juny

SESSIÓ DE PARELLES EXPRÉS

El dia 14 de juny de 17.30 a 18.30 a la Sala d’Actes de la Biblioteca La Cooperativa es farà una sessió de parelles ràpides entre els alumnes de l’Escola d’Adults i els ususaris de Càritas. Cada cinc minuts es proposarà un tema relacionat amb Malgrat i un canvi de parella lingüística. Aquesta sessió està oberta a tothom qui vulgui descobrir com funciona el programa d'una manera lúdica.

UN CONCURS PER AJUDAR-VOS A CONÈIXER EL PROGRAMA

Durant aquests dies, els visitants de l'exposició podran participar en el concurs que hem organitzat sobre l'exposició:

1. El qüestionari té 14 preguntes; algunes es poden respondre a partir dels panells de l'exposició i d'altres són de llengua. Per a cada panell hi ha dues preguntes.

2. Poden participar-hi els majors de 14 anys.

3. Entre les persones que encertin 10 preguntes o més, se sortejarà un obsequi consistent en UN LOT DE LLIBRES I UNA BOSSA DE LA BIBLIOTECA.  El lliurament dels premis es faran el dia 2 de juliol a la Sala d'Actes de la biblioteca, a l'acte de cloenda de la campanya a Malgrat de Mar.

4. El període de participació és del 7 al 30 de juliol, ambdós inclosos.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?