"Si l’encertes, l’endevines", tema del P@nt de trobada del Voluntariat per la llengua VxL de Barcelona

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

El dia 1 de juny va tenir lloc una nova sessió del P@nt de trobada entre voluntaris i aprenents del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Una colla de voluntaris i aprenents es van trobar en línia al P@nt de trobada, un espai de trobada virtual on participants del VxL van poder conversar. El tema pretext per encetar la conversa va ser el concurs “Si l'encertes, l'endevines” de la campanya adreçada al comerç que organitza, des de fa sis anys, el CNL de Barcelona. El concurs consisteix a endevinar les frases fetes en català que hi ha amagades darrera de cada il·lustració feta pels alumnes d'il·lustració de l'Escola d'Art i Superior de Disseny Llotja.

Les dinamitzadores de VxL vam compartir per pantalla il·lustracions d'edicions anteriors i els assistents s'ho van passar d'allò més bé intentant endevinar les frases que corresponien a les il·lustracions. També van sortir frases fetes en les diverses llengües dels participants al P@nt. I també vam riure molt traduint-les literalment!

Tots els participants van valorar molt positivament l'experiència, i es van animar a participar la campanya Si l'encertes l'endevines.

Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?