Roda de Berà acull un any més el cinema en català

CNL de Tarragona

Oci i consum

La 13a edició del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada es farà del 5 al 13 de juny a Roda de Berà, amb més de 90 produccions que es podran veure en format virtual i presencial

El Festival Internacional de Cinema en català Costa Daurada és l'únic festival de cinema del país que promociona, publicita, projecta i premia les produccions rodades en llengua catalana. Començarà el dissabte 5 de juny, amb la jornada inaugural, amb un homenatge pòstum a l'actriu Montserrat Carulla, qui fou membre del jurat del FIC-CAT des de la primera edició. Fins al 13 es projectaran més de 90 produccions i es podrà participar a activitats paral·leles virtuals.

L'accés a totes les activitats i projeccions del Festival (presencials i virtuals) és gratuït fins a completar l'aforament permès segons l'espai i la normativa vigent. Les projeccions presencials es faran al Pavelló Poliesportiu Municipal de Roda de Berà; les virtuals a través de la plataforma de TV3 a la carta (en aquest cas, accés il·limitat).

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?