"Juguem a Scrabble" dins el cicle d’activitats en línia del Voluntariat per la llengua

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua, Llengua i cultura

L'actitivat va anar a càrrec de Francesc Gallen i Andreu Pont, membres de la FISC (Federació Internacional de Scrabble en Català)

Dijous 27 de maig, de 19 a 20 h, una vintena de persones, la majoria voluntàries i aprenentes del Voluntariat per la llengua (VxL) es van connectar, a través del Teams, a la cinquena activitat en línia organitzada pel CNL del Vallès Orienta amb el títol 'Juguem a Scrabble', que va anar a càrrec de Francesc Gallen i Andreu Pont, membres de la FISC (Federació Internacional de Scrabble en Català).

Durant l'activitat, divertida i lúdica, en Francesc i l'Andreu ens van explicar com es juga a l'Scrabble: normes, puntuacions, distribució de fitxes... Després, tots els participants, alhora, van jugar amb les mateixes lletres per trobar paraules relacionades amb el joc a través d'un tauler virtual. “Xarranca”, “xiula”, “escacs”, “parxís”, “rauxa” i “joguina” van ser algunes de paraules que els assistents, convertits en jugadors, van trobar amagades als faristols, també virtuals. D’aquesta manera també vam voler commemorar el Dia Internacional del Joc!

Entre les respostes que hi va haver pel xat i també aquells que s’atrevien a dir-les directament, es va crear un bon ambient de joc i el temps va passar volant.

Si teniu curiositat per aquest joc i voleu saber-ne més, seguiu la FISC a les xarxes socials:

- Instagram: @fisc_scrabblecatala

- Facebook: @fiscrabblecat

- Twitter: @fiscrabblecat

- YouTube: FISCRABBLECAT

I si us agrada jugar, us recomanem, també, el Diccionari de jocs i joguines del TERMCAT.

Vols compartir aquesta notícia?