Sessió de Recursos lingüístics a Grameimpuls

CNL L'Heura

Assessorament lingüístic

El divendres 30 d'abril, com a repicó a les sessions del Pla d'autonomia lingüística (PLAU) a Grameimpuls, el CNL L'Heura va organitzar una sessió sobre recursos lingüístics a la xarxa per a les persones que havien participat en el PLAU.

La sessió va fer un recorregut pels diferents tipus de recursos lingüístics que podem trobar a la xarxa i que ens permeten resoldre els dubtes que se'ns plantegen quan escrivim en català.

Aquesta sessió estava especialment dissenyada per al personal tècnic de Grameimpuls que just havia format part del PLAU, tenint en compte les seves necessitats a l'hora de redactar els textos que el seu lloc de feina exigeix: des de documents administratius, articles i notícies, comunicacions a les xarxes socials, informes i comunicacions amb els usuaris.

Internet ens proporciona actualment moltes eines de consulta lingüística, entre les quals destaca el cercador lingüístic Optimot, atès que cada dia incorpora més fonts d'informació que permeten resoldre dubtes ben diversos amb relació a la llengua.

El CPNL ofereix sessions formatives sobre convencions gràfiques, llenguatge inclusiu, novetats de la Gramàtica, recursos en línia i sensibilització lingüística. Aquestes sessions es fan a mida per a empreses, entitats i administracions. Si esteu interessats en una sessió formativa, escriviu-nos un correu a sidubtes@cpnl.cat

Vols compartir aquesta notícia?