L’Associació Down Lleida, FeSalut, la Fundació Orfeó Lleidatà i Castellers de Lleida continuen apostant pel Voluntariat per la llengua

CNL de Lleida

Voluntariat per la llengua

Les quatre entitats lleidatanes renoven com a entitats col·laboradores del VxL.

Aquest any l'Associació Down Lleida, FeSalut, la Fundació Orfeó Lleidatà i Castellers de Lleida han renovat el seu compromís amb programa Voluntariat per la llengua.

En l'anterior acord vam poder formar dos parelles lingüístiques amb Down Lleida, vam fer dos presentacions del Voluntariat per la llengua a Castellers de Lleida, diferents activitats amb la Fundació de l'Orfeó Lleidatà, difusió entre totes les associacions de FeSalut... Però ara, degut a les restriccions de la pandèmia, el VxL continua prioritzant la modalitat virtual del programa i no la presencialitat.

Arran de la renovació aquestes entitats faran difusió entre els seus socis per tal de fomentar la participació dels seus usuaris com a voluntaris o bé com a aprenents. A més a més, t'ofereixen espais i activitats perquè practiquis el català. Desitgem que amb aquest nou vot de confiança puguem emprendre moltes més activitats junts.

Vols compartir aquesta notícia?