El CNL de Lleida signa un conveni amb l’Associació Observatori Sociodemogràfic de les Terres de Lleida, que gestiona el Centre d’Interpretació de la Pedra Seca

CNL de Lleida

Voluntariat per la llengua

Amb l’objectiu d’establir un marc de col·laboració entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Associació Observatori Sociodemogràfic de les Terres de Lleida per tal de promoure el programa Voluntariat per la Llengua (VxL) i fomentar l'ús social de la llengua catalana del Centre d'Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses, les dues entitats han signat un conveni. 

Aljub

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i l’Associació Observatori Sociodemogràfic de les Terres de Lleida han acordat comprometre’s a organitzar activitats conjuntes per promoure l'ús social del català. També en faran difusió a les seves xarxes institucionals.

D'una banda, el CNL de Lleida, a través del Servei Comarcal de Català del Segrià, es compromet a organitzar, si escau, activitats i projectes conjunts per promoure l'ús social del català. També comunicarà les diferents activitats relacionades amb el programa VxL  que es duguin a terme a la ciutat de Lleida i a la comarca del Segrià i difondrà la signatura del conveni entre el CPNL i l'Associació Observatori Demogràfic de les Terres de Lleida en les seues xarxes institucionals, així com les notícies relacionades que se'n derivin.

D'altra banda, l'Observatori de la Pedra Seca es compromet a oferir descomptes del 20% en els tiquets conjunts a les visites i activitats que s'organitzin des del Centre d'Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses als usuaris que aportin el carnet d'estudiant del CPNL i als voluntaris per la llengua. A més, organitzarà  altres activitats que siguin d'interès per a ambdues parts i en benefici dels usuaris als quals afecta aquest conveni i col·laborarà en la difusió del Programa VxL als seus mitjans de comunicació.

Vols compartir aquesta notícia?