L’exposició “Quan parles fas màgia” arriba a Llinars, amb concurs i premi!

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua, Sensibilització

Voluntariat per la llengua

De l'1 al 30 de juny a la Biblioteca Can Casas de Llinars del Vallès

EXPOSICIÓ

L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. A partir de la metàfora de la màgia focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

L'exposició es podrà visitar de l'1 al 30 de juny, a la Biblioteca Can Casas de Llinars del Vallès.

Horaris de visita: de l'1 al 19 de juny, de dilluns a divendres, de 15 a 20 h, i dimecres, divendres i dissabte, de 10 h a 13.30 h. A partir del 21 de juny s'inicia l'horari d'estiu: de dilluns a divendres, de 9.30 h a 13.30 h, i dimecres i divendres, de 16 a 20 h.


Qüestionari - Concurs - Premis

  • De l'1 al 30 de juny, els visitants podran participar en el concurs que hem organitzat sobre l'exposició.
  • Qui vulgui participar en el concurs haurà d'escanejar amb el mòbil el codi QR que trobarà en el cartell o copiar l'adreça web http://breu.cpnl.cat/expovxlllinars per poder accedir al qüestionari virtual de participació.
  • El qüestionari té 14 preguntes i algunes es poden respondre a partir dels panells de l'exposició i d'altres són de llengua.
  • Poden participar-hi els majors de 14 anys.
  • Només s'admetrà una sola participació per persona.
  • Entre les persones que encertin 10 o més preguntes se sortejarà un lot de llibres, dues entrades de teatre per a la propera temporada i la bossa de la Biblioteca.

Termini de participació

  • El període de participació és de l'1 al 30 de juny (fins a les 12 h). El sorteig es farà el dia 30 de juny, a les 14 h.
  • Els dies 1 i 2 de juliol ens posarem en contacte amb el guanyador o la guanyadora, i també se'n farà difusió a través de l'Instagram de la Biblioteca Can Casas i també des del Facebook del SLC Granollers-SCC del Vallès Oriental.

Accés al qüestionari

Vols compartir aquesta notícia?