Els alumnes de l'institut Blancafort de la Garriga aprenen el lèxic del ciclisme

CNL del Vallès Oriental

Assessorament lingüístic

Els alumnes de 2n d'ESO posen en pràctica el vocabulari del ciclisme

L’institut Blancafort de la Garriga, amb l’objectiu d’incrementar la participació en activitats físiques i esportives de l’alumnat de secundària i per tal d’aprofitar el gran potencial educatiu i formatiu de les activitats físiques i esportives, ha organitzat unes sortides en BTT amb els estudiants de 1r i 2n d’ESO.

Per altra banda, el CNL del Vallès Oriental havia preparat un díptic sobre el vocabulari del ciclisme, amb l'assessorament de clubs ciclistes de la comarca i amb la col·laboració del TERMCAT.  És per això que l’Oficina de Català va contactar amb la professora d’Educació Física de l’institut, la Glòria, a fi d’oferir-los el lèxic sobre el ciclisme, a fi que els alumnes coneguessin les formes catalanes pròpies del ciclisme amateur.

D’aquesta manera,  el departament de Català està treballant el vocabulari específic amb els alumnes de 1r i 2n d’ESO, que són els que estan estudiant el tema de la BTT per conèixer-lo i fer-ne ús. Cacascú té el seu díptic, a més el tenen penjat a la paret de la classe per tal de repassar-lo i posar-se a prova.

Alhora, el departament d’Educació Física també treballa el vocabulari sobre el ciclisme i a més el posen en pràctica, ja que no només han de conèixer el significat de les paraules, sinó que quan surten amb les bicicletes a voltar-la, intenten repassar les paraules que han anat aprenent durant aquestes setmanes.

Vols compartir aquesta notícia?