Entrega dels premis del concurs “A l’abril cada paraula val per mil”

CNL Montserrat

Llengua i cultura, Sensibilització

Avui, dimecres, 19 de maig, hem fet entrega dels premis del concurs "A l'abril cada paraula val per mil".

Les persones guanyadores han estat obsequiades amb vals de compra a les botigues del Forn Cabrianes, una subscripció virtual al diari Regió7 i un lot de llibres del CNL Montserrat.

Donem l'enhorabona a totes les persones guanyadores i agraïm la participació en el concurs a tots els concursants. Enguany la dinàmica consistia a aparellar paraules exposades en diferents comerços de Manresa. Calia resoldre correctament l'aparellament de paraules sinònimes, especificar els establiments on s'havien vist i elaborar una frase amb un mínim de tres paraules que apareixien als cartells.

La campanya, que tenia per objectiu estimular l'ús de mots genuïns de la nostra llengua i reviscolar paraules a través dels aparadors dels comerços de Manresa, ha estat possible gràcies als comerços implicats i principalment les associacions de comerciants del carrer Àngel Guimerà, Sobrerroca, carrer Urgell, carrer Nou, el Born, carretera de Vic, la UBIC i el Mercat de Puigmercadal. També hi han col·laborat comerços del carrer Barcelona, Gispert i rodalies.

Vols compartir aquesta notícia?