La Fundació Obra Tutelar Agrària s’adhereix al Voluntariat per la llengua

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua, Sensibilització, Voluntariat per la llengua

Una experiència de Voluntariat per la llengua a la feina!

Martí Berini, president de la Fundació

La Fundació Privada Obra Tutelar Agrària, dedicada a acollir infants en situació d'alta vulnerabilitat i persones necessitades de tutela social, amb la finalitat d'assolir la plena integració social i laboral, s'ha adherit al Voluntariat per la llengua i promou les parelles lingüístiques.

El dimarts 4 de maig, el senyor Martí Berini Marsal, president de la Fundació Privada Obra Tutelar Agrària, va signar l'adhesió al programa Voluntariat per la llengua com a entitat col·laboradora i empresa d'atenció als joves amb risc d'exclusió social.

Aquesta Fundació té diversos programes socioeducatius per a joves i adolescents, un dels quals és el Centre Residencial d'Acció Educativa - CRAE Colònia Agrícola Santa Maria del Vallès, de Lliçà de Vall, del qual és director Josep Vilageliu. Aquest Centre acull 26 nois d'edats compreses entre els 14 i 18 anys en acolliment residencial i promou el desenvolupament integral de cada noi.

A més, el Josep, director del CRAE, i el Rubén, educador del Centre d'origen madrileny, han format una parella lingüística amb la voluntat d'incorporar el català tant en el seu dia a dia laboral com en el seu ús al carrer. Esperem que la seva experiència serveixi perquè altres companys de feina s'animin a fer com ells.

En aquest vídeo en Josep i el Rubén expliquen la seva experiència:

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?