El VxL del CNL de Barcelona organitza una sessió de benvinguda virtual per a nous participants

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

El passat 14 de maig l'equip del Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona va fer una sessió de benvinguda virtual on van assistir 10 aprenents i 1 voluntari

Les persones que han assistit a la sessió han tingut l'oportunitat de conèixer part de l'equip de VxL, que els ha donat la informació del programa (nombre de trobades, modalitat virtual, oferiment d'activitats en línia, establiments col·laboradors, avantatges de carnet...).

Voluntaris i aprenents han pogut expressar dubtes, pors, inquietuds i desitjos abans de trobar-se amb la parella que en breu els assignaran. Un dels aprenentes s'ha connectat de d'Astúries, on està aprenent català Tots els participants s'han presentat i han explicat les raons per les quals s'han inscrit al programa: contribuir a l'ús de la llengua catalana, guanyar fluïdesa i seguretat, poder conversar en català amb els veïns, etc.

Les parelles sorgides arran d'aquesta sessió de benvinguda contribuiran a augmentar la xifra de 150.00 parelles lingüístiques fetes en el marc del programa Voluntariat per la llengua des del 2003 que s'ha sabut aquesta mateixa setmana.

Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?