Transversalitat, la força de les paraules

CNL L'Heura

Acolliment , Assessorament lingüístic

Gemma Castañé presenta el concepte de Transversalitat en el projecte La força de les paraules, en el marc d'una col·laboració entre La Xarxa de Valors i el CNL L'Heura

La força de les paraules és una nova eina de La Xarxa de Valors de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, presenta els conceptes que integren el Vocabulari d'acollida del Termcat.  

En aquesta ocasió, Gemma Castañé, TNL del CNL L'Heura presenta en concepte de Transversalitat a partir de la definició del Vocabulari d'acollida i en relació a la feina transversal que es desenvolupa al CNL L'Heura per fomentar el coneixement i l'ús del català.

El vocabulari és un recull d'una cinquantena de termes bàsics relacionats amb l'acollida de persones a la societat en la qual s'estableixen, la convivència social i la diversitat, amb els conceptes consensuats, que vol ser una eina més de tot aquest projecte. És fruit de la col·laboració de: Consorci per a la Normalització Lingüística. Centre de Normalització Lingüística L'Heura; Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Narratives interculturals; i el Termcat.

Vols compartir aquesta notícia?