El CNL de Tarragona conclou la quarta edició del concurs lingüístic de Sant Jordi

CNL de Tarragona

Sensibilització

El Balcó del Mediterrani va ser el lloc escollit, el dilluns 10 de maig, per al lliurament dels premis de la gimcana lingüística «Per Sant Jordi, descobrim barbarismes», organitzada per la Via T i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona

El concurs «Per Sant Jordi, descobrim barbarismes» era el quart que organitzen la Via T i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona cada any per Sant Jordi. Enguany, atenent a la seguretat sanitària, la participació s'ha fet a través de l'aplicació EasyPromo per respondre les preguntes del cartells penjats als aparadors dels 41 comerços que hi han pres part. Els cartells contenien un codi QR per accedir a les bases, la llista d'establiments en joc i l'aplicació per consignar-hi la solució correcta de les tres proposades per a cada barbarisme.

El sorteig dels premis entre els encertants de totes les respostes es feia automàticament des de l'aplicació. Dels prop de 40 participants d'aquesta edició, M. Teresa Martí va ser la guanyadora del primer premi -200 € en vals de compra de la Via T- i Laura Anguera, Teresa Garriga i Omar Moreno van rebre sengles lots de llibres oferts per les llibreries Adserà, La Capona i Abacus.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?