Les xifres del CNL de 2020

CNL de les Terres de l'Ebre

Altres

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) ha fet pública una presentació amb els indicadors d'activitat més rellevants de l'any 2020, amb el títol de "El 2020 en xifres".

El document presenta d'una manera sintètica les xifres de l'activitat del CNLTE durant l'any de la covid, sobretot en matèria d'organització de cursos de català per a adults (nombre d'inscripcions als cursos presencials i en línia, i inscripcions de persones nascudes a l'estranger als cursos de català), desenvolupament del programa Voluntariat per la llengua (nombre de voluntaris, aprenents i parelles formades), organització i participació en activitats de l'àmbit del programa Llengua, cultura i cohesió, i actuacions de difusió i comunicació. A més, el document inclou indicadors de coneixements lingüístics de la població en general i nascuda a l'estranger resident a les Terres de l'Ebre, els índexs d'ús del català en els contextos públics i oferta de català al comerç a la ciutat de Tortosa.

La presentació "El 2020 en xifres" recull les dades incloses al quadre de comandament del CNLTE corresponent a l'any 2020, dades de l'Enquesta d'usos lingüístics a la població (EULP) de l'any 2018 i indicadors de l'estudi d'oferta de català a la ciutat de Tortosa (Ofercat 2015). Es pot consultar al web del CNLTE.

Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?