Nova sessió del el P@nt de trobada del Voluntariat per la llengua VxL de Barcelona

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

El dia 4 de maig va tenir lloc una nova sessió del P@nt de trobada entre voluntaris i aprenents del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Una colla de voluntaris i aprenents es van trobar en línia al P@nt de trobada, un espai de trobada virtual on participants del VxL van poder conversar. Aquest cop hi va haver participants que es van connectar des de diferents punt del món, com la Clara Eudice que ho va fer des de Bogotà o el Mas Thierry que ho va fer des de Hèlsinki.

El tema pretext per encetar la conversa va ser el dia internacional de La guerra de les Galàxies, que se celebra el 4 de maig. Les dinamitzadores de VxL vam compartir per pantalla un fragment d'Star Wars: l'ascens de Skywalker doblat al català, que va donar lloc a debat entre els assistents, que estaven distribuïts en dues sales virtuals. Al final de les converses van haver de resoldre l'enigma del #SabiesCAT demà és el #DiadeStarWars? Per què?.

Aquesta és la tercera edició del P@nt de trobada i està previst que es vagi repetint durant aquest any.

Tots els participants van valorar molt positivament l'experiència, que els va permetre practicar el català de manera espontània i també crear debat entre ells.

Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?