Comerç Pallejà, poesia i Voluntariat per la llengua... I tant que és possible!

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua, Llengua i cultura

Comerç Pallejà ha posat en marxa una promoció comercial per animar les compres amb motiu de la Diada de Sant Jordi i, generosament, ha ofert a l'Oficina de Català de Pallejà la possibilitat de donar-hi suport

Amb el sorteig de quatre obsequis, Comerç Pallejà ha promogut, les setmanes abans de Sant Jordi, una campanya comercial per animar els veïns de Pallejà a comprar en el comerç local. Aquesta campanya, a més, ha servit per donar a conèixer a la població que un gran nombre d'establiments comercials de Pallejà col·laboren en el programa del Voluntariat per la llengua.

«El comerç de Pallejà t'ajuda a parlar en català». És el missatge que ha aparegut en els cartells de la campanya de Sant Jordi i fa explícit, d'una manera molt clara, que la majoria de comerços de Pallejà participen com a establiments col·laboradors en l'ús del català en els seus negocis.

A més, per embellir els aparadors i donar-los un toc d'art i de cultura, l'Oficina de Català de Pallejà ha proporcionat fragments poètics de més de quaranta autors de la nostra literatura, els quals s'han transcrit en els vidres gràcies a la traça cal·ligràfica i il·lustradora de Mamen Moreno, veïna de Pallejà.

Oficina de Català de Pallejà

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?