Lliurament dels premis del II concurs de relats ESCRIU-MÓ a Montmeló

CNL del Vallès Oriental

Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

Diumenge, 2 de maig, a més de ser el dia de la mare, va ser un matí en què es van lliurar, al Museu, els premis del II concurs de relats ESCRIU-MÓ.

foto dels guanayadors del concurs ESCRIU-MÓ 2021

La regidora de Cultura, Ariadna Ojeda, va presentar els guanyadors del 1r i 2n premi de la categoria infantil, juvenil i la d'adults, i així van poder llegir els seus relats a l'auditori. Com que els textos eren de temàtica lliure, uns van descriure bruixes, d'altres ogres, alguns parlaven de l'acceptació d'un mateix, de la valentia de tirar endavant, de la mort i de sobreviure. Una gran participació en què ha estat difícil seleccionar els guanyadors, els quals han demostrat emocionar el públic i motivar a seguir escrivint, a mostrar la vena literària dels possibles escriptors i escriptores de Montmeló i rodalies.

El jurat del concurs el formava la regidora de Cultura Ariadna Ojeda, la Isabel Mas, com a representant d'Òmnium Montmeló, la Fina Bassons com a directora de la biblioteca la Grua i la tècnica de l'Oficina de Català, Susanna Corcho. I decidiren que els i les guanyadores eren:

CATEGORIA A (infantil)

1a_ LA WRITER amb el relat de Les bruixes de Montmeló

2a_ FLORETA amb el relat de Santa Georgina, la nova salvadora

CATEGORIA B (juvenil)

1a_ LAYIETA amb el relat d'Estimades papallones

2a_ SNOWWOLF amb el relat de Diari d'aventures del Ghost

CATEGORIA C (adult)

1a_ ALIOSHA amb el relat Destí

2a_ EL DEVORA LLIBRES amb el relat La veu dolça.

L'acte el va tancar la cantautora montmelonina la Marta Shanti. Amb la seva guitarra i aquella veu nítida i profunda cantà un parell de cançons de llibertat i de rebel·lió, dos dels elements que necessita qualsevol que vulgui escriure.

Susanna Corcho Campos

Vols compartir aquesta notícia?